Târgul de Paşte la Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Bistrița

Centrul Rază de Soare Bistrița în parteneriat cu Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Bistrița organizează o expoziție caritabilă cu decorațiuni specifice sărbătorilor pascale
pe 24 aprilie.
Cu ocazia sărbătorilor pascale, Centrul Rază de Soare alături de organizatorul principal, Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Bistrița, precum și alături de alți parteneri: Palatul Copiilor Bistrița și Colegiul Național "Liviu Rebreanu" Bistrița, organizează o expoziție cu vânzare.
În cadrul târgului desfășurat în data de 24 aprilie între orele 11.00-13.00 și 15.00-17.00 la sediul Grădiniței cu Program Normal Nr. 2 Bistrița sunteți așteptați cu decorațiuni și ornamente specifice Paștelui confecționate de către copiii speciali de la Centrul Rază de Soare și nu numai.
Pregătirile pentru acest târg sunt în desfășurare, astfel copiii își pun creativitatea la treabă pentru a vă impresiona cu lucrările lor. Ouă decorative, felicitări, iepurași din hârtie și multe alte decorațiuni speciale vor putea fi achiziționate în cadrul târgului, iar în urma vânzărilor, banii adunați vor fi utilizați pentru a veni în ajutorul familiilor aflate în nevoie, astfel copiii vor beneficia de ore gratuite de terapie.
Psih. Coord. Iuliana Cernucan
Iulia-Larisa Medea - Asistent Relații Publice

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5