Theodor Paleologu speră într-un miracol al Sfântului Duh

Ex-ministrul Culturii, deputatul Theodor Paleologu, crede că doar un miracol al Sfântului Duh îl poate ajuta să devină preşedinte al PD-L. „Şansele sunt puţine de a fi în fruntea partidului pe 14 mai. Nu e niciodată exclus aşa ceva. Suntem în perioada dintre Învierea şi Pogorârea Sfântului Duh, cine ştie, poate Sfântul Duh va acţiona foarte eficient şi se va produce un miracol. Este puţin probabil acest lucru. Şansele sunt puţine de a fi preşedinte al partidului, dar există şansa de a provoca un al doilea tur pe 14 mai. Apoi, pot şi sper să adun suficient de multe voturi, astfel încât să fie cel puţin o minoritate consistentă, de luat în seamă”, a declarat Paleologu, după cea mai „simpatică şi deconectantă” prezentare a unei moţiuni PD-L.

Pentru deputatul Th. Paleologu, cel mai mare câştig al intrării în această competiţie este reprezentat de faptul că a avut posibilitatea să cunoască sute de membrii şi militanţi ai partidului. „Cel mai de preţ este faptul că am putut vorbi cu sute şi chiar mii de militanţi şi membri ai partidului. Am cunoscut oameni minunaţi peste tot în ţară. Pentru mine este cel mai mare câştig şi asta a fost adevărata şansă a acestei competiţii interne. (…) Nu mă interesează funcţiile, ci audienţa pentru idei”, a precizat Paleologu.

El a adăugat că, la insistenţa mai multor colegi din PD-L, şi-a depus candidatura şi pentru alte trei funcţii, respectiv, cea de prim-vicepreşedinte, vicepreşedinte şi secretar executiv.

Paleologu nu a dorit să menţioneze cu cine va vota într-un posibil tur doi, preferând să menţină suspansul în aşteptarea… Sfântului Duh.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5