Tineri prin labirint

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud organizează în perioada 12-14.10 cea de a VII-a ediţie a proiectului ,,Tineri prin labirint”. Acest proiect este unul de tadiţie constând într-un concurs interactiv pe echipe, cu un mare impact în rândul tinerilor din judeţ.
Pe parcursul celor trei zile echipele de tineri vor avea de trecut printr-o serie de probe în urma cărora vor acumula puncte. În final, echipa cu cel mai mare punctaj va fi desemnată căştigătoare.
Echipele vor fi formate din 12-15 persoane cu vârsta cuprinsă între 14 şi 35 de ani. Fiecare echipă va avea un nume şi îşi va desemna un căpitan. Încercările Labirintului vor fi variate, de la concursuri sportive, de creativitate, inteligenţa şi aptitudini, până la jocuri mărunte. Printre probe se vor număra cele de dans, karaoke, streetball, fotbal, volei, tenis de masa, etc.
Marele premiu va consta într-un week-end la Centrul de Agrement Sângeorz Băi şi multe alte premii surpriză, transmite coordonator proiect, inspector Gavrilaş-Vasilichi Daria.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5