TIR răsturnat în Piatra Fântânele. Se circulă pe un singur sens

Update: În zonă se circulă alternativ, pe un sens, polițiștii Serviciului Rutier dirijează circulația până la remedierea situației, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Din cauza unor scurgeri de combustil pe carosabiI, care s-au produs în urma răsturnării tirului, un echipaj de pompieri militari de la Garda de Intervenţie Prundu Bârgăului a rămas la faţa locului în vederea monitorizării, pentru a se evita producerea unei noi situații de urgenţă, precizează Cristina Răcilă, purtător de cuvânt al ISU BN.

Un accident rutier a avut loc, la miezul noptţii, pe DN 17, în Pasul Tihuţa. Un TIR s-a răsturnat în Piatra Fantanele. La faţa locului ai intervenit un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor.

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei bistriţene, Crina Sârb, accidentul a avut loc pe DN 17, la km 105 +200 m, într-o curba deosebit de periculoasă. Sensurile de urcare au fost blocate din cauza TIR -ului care a pierdut controlul, a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat. Șoferul a fost rănit ușor. TIR-ul era încărcat cu pământ pentru flori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5