Top 4 Utilaje Ce Cresc Productivitatea în Depozitele Industriale

Deja știm prea bine cum stau lucrurile în depozitele industriale când vine vorba de efort fizic și muncă manuală. Cel mai important factor când lucrezi în domeniul logistic este organizarea, dar ai nevoie și de echipamente profesionale să poți duce la capăt tot ce ți-ai propus în timp util și fără accidente.

Cu utilaje profesionale pentru descărcare și manipulare a mărfurilor, creșterea productivității este garantată în orice depozit. Personalul va învăța să opereze utilaje precum stivuitoare electrice, transpaleți electrici, platforme hidraulice, și multe, multe altele. Prin scăderea efortului fizic și a muncii manuale, scade considerabil și rata accidentelor la locul de muncă, și se crează un mediu mai sigur.

Dacă vrem să achiziționăm utilaje profesionale care să ne ușureze volumul de muncă, trebuie să găsim și un furnizor specializat și de încredere. Înființat în anul 1996, Alfa Logistik este un veteran când vine vorba de furnizarea de tehnică, echipamente și utilaje de încărcare - descărcare și manipulare a mărfurilor. Catalogul lor include o varietate de produse, servicii și soluții pentru depozitarea de mărfuri industriale.

În acest articol, ne vom uita la 4 utilaje distincte care cresc productivitatea în depozite.

1.Stivuitoare electrice

Cu o flotă de stivuitoare electrice la îndemână, productivitatea în depozite crește exponențial, iar efortul fizic depus scade. Stivuitoarele electrice și semi-electrice Gutman furnizate de Alfa Logistik sunt ușor manevrabile, au un consum minim de energie, și garantează eficiență maximă în orice depozit. Stivuitoarele Gutman au o durată de viață îndelungată și necesită întreținere minimă. Aceste utilaje au o capacitate de 1.000 kg până la 1.600 kg, cu ridicare maximă de până la 5.300 mm.

2.Transpaleți electrici

Încărcarea și descărcarea rafturilor, tirurilor și dubelor necesită multă muncă și răbdare. Cu un transpalet electric (sau mai multe), aceste sarcini devin mai ușoare. Transpaleții electrici sunt perfecți pentru depozitele de mărfuri industriale: cu aceste utilaje se pot transporta obiecte cu greutate ridicată, iar rafturile pot fi încărcate mai ușor. Pe lângă încărcare și descărcare, operatorul utilajului poate străbate trasee scurte sau lungi cu eficiență.

3.Platforme hidraulice

Platformele hidraulice, cunoscute și ca mese de ridicare, sunt concepute pentru ridicarea mărfurilor. Pe scurt, aceste platforme asigură transportul pe verticală a obiectelor la o înălțime de 2.000 mm. Platforma funcționează în felul următor: ea este pusă în mişcare de un sistem de foarfeci acţionate de cilindri hidraulici. Aceste platforme sunt ideale pentru orice depozit industrial, dar este foarte important de ținut minte că se pot folosi doar pentru ridicarea materialelor, nu și a persoanelor.

4.Dispozitive de manevrat și ridicat

În orice depozit profesional avem nevoie de o gamă largă de echipamente și dispozitive pentru manevrat și ridicat diferite sarcini. La Alfa Logistik găsim tot ce avem nevoie: de la cârlige pentru macara până la dispozitive de prindere pentru butoaie și containere, cupe de excavator, și multe, multe altele. În funcție de sarcină, aceste dispozitive pot îmbunătăți fluxul de lucru și pot mări productivitatea.

Concluzie

Cu aceste utilaje și dispozitive, productivitatea va crește cu siguranță la orice depozit de mărfuri industriale. În plus, La Alfa Logistik găsim și alte echipamente pentru depozite, precum rafturi și dulapuri metalice, care sunt perfecte pentru depozitare, bancuri de lucru, dar și dispensere de paleți.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5