Joia, în Năsăud

Trafic de groază, ţipete, înjurături…

Ziua de joi, când este târg la Năsăud, e un trafic sălbatic care-i îngrozeşte pe toţi conducătorii auto dar şi pe pietonii care se tem să traverseze chiar şi pe zebră din cauza numărului mare de autovehicule care se grăbesc să traverseze oraşul atunci când “prind” momentul, formând adevărate coloane bară la bară.

De ani buni de zile, pe străzile Vasile Naşcu şi Bulevardul Grănicerilor este un coşmar, un adevărat calvar să faci faţă situaţiei, ambuteiajelor, înjurăturilor din ambele părţi – şoferi, pietoni – fiecare arogându-şi drepturi de circulaţie. Unii mai “curajoşi” se avântă creând haos din care cu greu şi timp pierdut se mai poate ieşi. Ba, uneori, camioane cu marfă parchează pe trotuarele şi intersecţiile din zona Pieţei agroalimentare a oraşului.

Recomandăm celor slabi de inimă, precum şi şoferilor autovehiculelor de tonaj greu, să-şi amâne traversarea oraşului în orele dimineţii până după ora 14,00 când se mai descongestionează zona pieţei, pentru a evita ambuteiajele, stresul şi înjuriile celor din trafic.

Despre dezastrul lăsat de cei cu tonetele amplasate pe strada Iulian Marţian până spre Gara CFR, ce să mai spunem? Parcă a căzut bomba: ambalaje de tot felul şi toate mărimile, resturi menajere în cantităţi enorme care-i fac pe trecători să înnoate printre ele… Înfiorător!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5