Tragedie în Telciu. Ultimele vorbe ale gospodarului ce s-a înjunghiat mortal!

Tragedie în comuna Telciu, unde la nici 50 de ani, unul dintre gospodarii din satul Telcişor, Vasile Doce, şi-a pus capăt zilelor. Acesta a fost de dimineaţă la coasă, în grăddina gospodăriei lui din zona Buscatu, iar apoi a revenit acasă pentru a-şi ascuţi cuţitele de la cositoare. Nimic nu prevedea tragedia ce urma să se întâmple.

În timpul cât a stat acasă, se pare că a închis telefoanele soţiei şi ale băiatului de 12 ani, iar apoi a plecat din nou la cosit. De acolo, l-a sunat pe vecinul Grigore Pupeză şi, nerăspunzându-i, l-a sunat ulterior pe fiul acestuia, tot Grogore, căruia i-a spus: "Dacă mor, să mă îngropaţi între pomi!". Şi-a închis telefonul şi nu a mai răspuns cuiva. Între timp, vecinii au vrut să alerteze familia, dar aceştia nu răspundeau la telefon.

Îngrijoraţi, cei doi bărbaţi din vecini au mers la casa victimei şi împreună cu băiatul  s-au dus să-l caute. L-au găsit în grădină, în iarbă, cu abdomenul spintecat cu cuţitele pe care le ascuţise. 

Oamenii din Telcişor spun că a fost un om harnic, cu o gospodărie mare, că era credincios şi de omenie. Numeni nu îşi explică de ce a recurs la acest gest capital. 

Soţia tocmai se întorsese din străinătate, unde lucrează. Împreună mai aveau, pe lângă băiatul de 12 ani, şi două fete căsătorite. 

*** 

Familia a sunat la numărul de ugenţă 112 şi echipe de prim ajutor, poliţişti şi criminalişti au ajuns la faţa locului. Cercetările vor stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut tragicul eveniment.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]