Trei bistriţeni arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc!

Trei bărbați au fost arestați preventiv în urma unor acțiuni de prindere în flagrant delict și a 4 percheziții domiciliare, efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.. Au fost ridicate droguri în valoare de aproape 35.000 de euro.

Sâmbătă, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, au prins în flagrant delict doi bărbați, cu vârste între 30 și 31 de ani, în timp ce încercau să comercializeze droguri de mare risc, pe raza municipiului Bistrița.

"În urma acțiunii de prindere în flagrant,  au fost ridicate 940 de comprimate și 4,3 grame de resturi de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cannabis, 290 de grame de bulgări de cristal care conțin substanța activă MDMA și 150 de grame de amfetamină. Valoare totală a acestora se ridică la aproximativ 35.000 de euro. De asemenea, în aceeași cauză, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare în județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, în urma cărora patru persoane au fost conduse la audieri. Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus măsura reținerii față de trei bărbați, toți din județul Bistrița-Năsăud", se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

La data de 19 noiembrie a.c., cei trei au fost prezentați Tribunalului Bistrița-Năsăud, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. La acțiune au participat și polițiști din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Cluj și Mureș și ale inspectoratelor de poliție județene Bistrița-Năsăud și Maramureș.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5