Trei persoane au decedat în accidentul de la Şintereag. Şoferul autotrenului a fost reţinut

Miercuri seara, prin apelul de urgenţă la 112 a fost anunţată producerea unui accident rutier,  pe DN 17, între localităţile Beclean şi Şintereag, în urma evenimentului trei persoane fiind încarcerate.

 „Pe un drum în lucru, semnalizat cu indicatoare şi pioni de dirijare a traficului rutier, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Paşcani, judeţul Iaşi, în timp ce conducea o autoutilitară, care tracta o semiremorcă, a intrat în depăşirea coloanei oprite şi a colizionat frontal o ambulanţă care circula regulamentar în direcţia Beclean-Bistriţa. În urma accidentului conducătorul ambulanţei, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Bistriţa, precum şi doi minori, respectiv o fată, de 17 ani, din localitatea Cristur Şieu, şi un băiat, de 16 ani, din localitatae Arşiţa, pasageri ai ambulanţei, au decedat”, menţionează Virginia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Conducătorul autoutilitarei a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea luării faţă de acesta a unei măsuri preventive privative de libertate.

          Potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Annabella Muszi, în accident a fost implicată ambulanţa BN 11 SAJ  - de tip A. Alături de şoferul ambulanţei, în autospecială mai erau cei doi minori care au fost pentru hemodializă la Cluj-Napoca. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5