Trei persoane rănite, într-un accident de circulaţie la Bistriţa

Poliţiştii au fost sesizaţi luni după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier pe raza municipiului Bistriţa, în care au fost implicate două autoturisme.
„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, din cauza efectuării unei manevre de întoarcere de pe un sens pe celălalt, fără a se asigura corespunzător, a fost colizionat de către un autovehicul, condus de către un bistriţean, în vârstă de 36 de ani, care circula regulamentar în acelaşi sens de mers. Bistriţeanul,de 36 de ani şi o femeie, în vârstă de 31 de ani, din municipiu, pasageră în acelaşi autoturism, precum şi un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Bistriţa, aflat în autoturismul care a provocat accidentul, au suferit leziuni corporale uşoare”, transmite Virginia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.
Faţă de bărbatul de 50 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
....................................
Citiţi ediţia print !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5