Trei sportivi de la CSM Bistriţa, în TOP 10 la tenis de masă

Federaţia Română de Tenis de Masă a dat publicităţii clasamentul primilor 10 sportivi din 2013 la această disciplină sportivă, în urma rezultatelor obţinute în anul acesta.

Pe prima poziţie se află Elizabeta Samara de la CS Farul Constanţa, în timp ce locul al doilea revine sportivei de la CSM Bistriţa, Bernadette Szocs. Ultimul loc pe podium a fost adjudecat de Daniela Dodean de la CSM Arad.

PRIMII 10 SPORTIVI AI ANULUI 2013
1. SAMARA Elizabeta (CS Farul Constanta)
2. SZOCS Bernadette (CSM Bistrita)
3. DODEAN Daniela (CSM Arad)
4. FILIMON Andrei (CS Topspin 08 Constanta)
5. DIACONU Adina (CSS Slatina)
6. CIOBANU Irina (LPS Slatina)
7. CRISAN Adrian (CSM Bistrita)
8. BALINT Bernadett (CSM Arad)
9. CLAPA Andreea (CSM Bistrita)
10. NECULA Iulia (CSTA Bucuresti) si POSTOACA Camelia (CS Pristavu Campulung)        

*** 

La nivel de seniori, în anul 2013, sportivii români au obţinut, la Campionatele Europene, o medalie de argint prin echipa feminină (Samara Elizabeta, Dodean Daniela, Szocs Bernadette, Necula Iulia, Postoaca Camelia) şi una de bronz la dublu mixt (Samara Elizabeta si Filimon Andrei).

La Campionatele Mondiale pentru juniori echipa de junioare a ţării noastre formata din Szocs Bernadette, Ciobanu Irina, Diaconu Adina şi Balint Bernadett a câştigat medalia de bronz.

La Campionatele Europene pentru juniori s-au obţinut în acest an o medalie de aur prin echipa de junioare (Szocs Bernadette, Ciobanu Irina, Balint Bernadett, Lupu Diana), o medalie de argint la dublu mixt (Balint Bernadett), două medalii de bronz la simplu junioare (Szocs Bernadette şi Ciobanu Irina) şi o medalie de bronz la dublu junioare (Szocs Bernadette / Ciobanu Irina).

 

La Campionatele Europene pentru cadeţi, sportivii români au câştigat patru medalii de aur prin echipa de cadete (Diaconu Adina, Clapa Andreea, Dragoman Andreea, Plaeasu Mihaela), dublu cadete (Diaconu Adina / Clapa Andreea), dublu mixt (Manole Alexandru / Clapa Andreea) şi simplu cadete (Diaconu Adina) şi patru medalii de bronz prin echipa de cadeti (Manole Alexandru, Pletea Cristian, Sipos Rares, Anca Vladimir), dublu mixt (Diaconu Adina), dublu cadete (Plaeasu Mihaela / Dragoman Andreea) şi simplu cadete (Clapa Andreea).

La Europe Youth Top 10 desfăşurat la Terni, Szocs Bernadette a câştigat competiţia junioarelor, iar Diaconu Adina pe cea a cadetelor, în timp ce Clapa Andreea a câştigat medalia de bronz la cadete.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5