Trofeul Motogna: Oaspeţii ne-au luat cupele, politicienii şi-au tăiat partea leului

sportulbistritean.ro

Partea a doua a turneului Valeria Motogna Beşe a răsturnat previziunile iniţiale. La băieţi, juniorii II de la LPS au pierdut la golaveraj trofeul pus în joc, iar la fete, unguroaicele din Budapesta au luat faţa junioarelor antrenate de Horaţiu Paşca.

Întrecerea băieţilor a fost la îndemâna juniorilor II antrenaţi de Silvian Vlad. După o victorie împotriva colegilor mai mari de la LPS, Iancu şi ai lui au pierdut uşor, la două goluri, în faţa jucătorilor de la centrul Olimpic din Sighişoara. Victoria din ultimul meci nu a fost destul de clară pentru a mai prinde prima poziţie, deşi a fost obţinută în faţa celor care aveau să câştige trofeul, LPS Piatra Neamţ.

La fete, unguroaicele şi „păşcuţele” de la LPS şi-au disputat trofeul pus în joc. Cu multe ratări şi concentrare slabă, bistriţencele au pierdut la 3 goluri meciul direct şi au terminat întrecerea pe 2. S-au mulţumit însă cu titlul de cea mai tehnică jucătoare, obţinut de Abi Vălean.

Mulţi politicieni la festivitatea de premiere

Finalul competiţiei a avut-o în prim plan pe Valeria Motogna Beşe, care a înmânat premiile şi cupele alături de primarul Ovidiu Creţu. De altfel, USL-ul a fost foarte implicat în organizarea acestei întreceri. S-a văzut asta şi în prima zi a competiţiei, în care deputatul Ioan Ţintean a fost invitatul de onoare, însă şi în cea de-a doua zi, care l-a avut în fruntea spectatorilor liberali pe Dorin Dobra. Mai mult sau mai puţin politizată, competiţia a fost un succes din punct de vedere sportiv şi organizatoric, deşi a lăsat loc de mai bine pentru ediţiile viitoare.

Vali Motogna, cetăţean de onoare în Şieu Măgheruş

Pentru a nu se lăsa mai prejos, democrat-liiberali au profitat de eveniment şi au tras oala şi către focul lor. Sâmbătă, în şedinţă extraordinară, prima din acest an, în noul Cămin cultural de la Crainimăt, Consiliul Local al comunei Şieu Măgheruş a adoptat în unanimitate iniţiativa primarului Sorin Aurel Mitititean, privind acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al comunei Şieu Măgheruş internaţionalei de handbal Valeria Beşe Motogna, binecunoscuta sportivă care s-a născut la Crainimăt, acesta fiind primul titlu de Cetăţean de Onoare al comunei. Au participat majoritatea pedeliştilor de vază din judeţ, în frunte cu Ioan Oltean şi Liviu Rusu.

Rezultate:

Etapa I:

LPS Bistriţa – CSS Zalău (F) 27-21

HC Budapesta – CSS 2 Baia Mare (F) 29-23

LPS Bistriţa I – LPS Bistriţa II (M) 24-29

CNOE Sighişoara – LPS Piatra Neamţ (M) 28-34

Etapa a II-a:

LPS Bistriţa – HC Budapesta (F) 26-29

CSS 2 Baia Mare – CSS Zalău (F) 26-21

CNOE Sighişoara – LPS Bistriţa II (M) 32-30

LPS Bistriţa I – LPS Piatra Neamţ (M) 25-29

Etapa a III-a:

CSS Zalău – HC Budapesta (F) 27-33

CSS 2 Baia Mare – LPS Bistriţa (F) 30-33

LPS Bistriţa II – LPS Piatra Neamţ (M) 41-37

CNOE Sighişoara – LPS Bistriţa I (M) 30-21

Băieţi

1. LPS Piatra Neamţ 2. LPS II Bistriţa 3. CO Sigişoara 4. LPS I Bistriţa

Cel mai tehnic jucător: Alex Popovici (Piatra Neamţ)

Cel mai bun portar: Vasile Daniel (LPS II)

Golgeter: Alex Popovici (Piatra Neamţ)

Fete

1. HC Budapesta 2. LPS II Bistriţa 3. CSS 2 Baia Mare 4. CSS Zalău

Cea mai tehnică jucătoare: Abi Vălean (LPS II Bistriţa)

Cel mai bun portar: Mira Bieczky (Budapesta)

Golgeter: Mădălina Prodan (Zalău)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5