Un bărbat prezintă leziuni incompatibile cu viața, după ce un autoturism de teren s-a răsturnat la Anieş

Update poliţie:
Astăzi, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism de teren s-a răsturnat în extravilanul localității Anieș.
La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul ca un autoturism de teren care se deplasa printr-o zonă greu accesibilă din extravilanul localității s-a răsturnat. În urma accidentului, atât șoferul de 25 de ani cat și un pasager de 24 de ani, ambii din Nepos, au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Cercetările continuă de către polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Bai, în cadrul unui dosar penal care va stabili cauza și modalitatea producerii evenimentului.

Revenire:
Primele informații primite prin numărul unic de urgență 112 indicau ca una din cele doua persoane din autovehiculul de teren răsturnat prezenta leziuni incompatibile cu viața. Din fericire, în momentul în care echipajele de intervenție au ajuns la locul solicitării au găsit ambele victime cu semne vitale, una inconștientă, una conștientă.

Bărbatul inconștient a fost stabilizat de echipajul elicopterului SMURD de la Baza Jibou și pregătit pentru a fi transportat pe cale aeriana la o clinica de specialitate din municipiul Cluj-Napoca.

Bărbatul constient este coborât din zona greu accesibila de către echipajele de intervenție (paramedici și Salvamont) pana la echipajul de terapie intensivă mobilă pentru a fi evacuat la UPU SMURD Bistrița.
Update: Elicopterul SMURD survolează zona și urmează să aterizeze cât mai aproape posibil de locul accidentului. Intervenția este în dinamică. ISU BN
---
Echipajul de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi împreună cu echipajul Salvamont Bistrița-Năsăud intervin în aceste momente într-o zona greu accesibila de pe raza localității Anieș - zona Izvorul Laptelui, unde un autoturism de teren s-a răsturnat (afirmativ, de mai multe ori). Din primele informații, un bărbat prezintă leziuni incompatibile cu viața, iar un alt bărbat este conștient și cooperant, politraumatism din accident.
În sprijin a fost direcționat la locul solicitării echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5