Un bistriţean de 38 ani a alertat autorităţile, minţind că are loc un jaf armat!

Miercuri, polițiștii au intervenit prompt, ca urmare a unui apel efectuat prin 112, în jurul orei 16.00, prin care un cetățean sesiza faptul că, în apropierea unui supermarket din Bistrița a avut loc un jaf armat, după care a închis.

"La fața locului au ajuns în scurt timp mai mulți polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița care au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Ordine Publică l-au identificat pe apelant, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistrița. Acesta a fost depistat rapid de o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud. A fost condus la sediul Poliției, unde a fost sancționat contravențional pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, cu amendă în valoare de 5000 de lei", se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Vă reamintim faptul că alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție se sancționează cu amendă de până la  5000 de lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5