UN CETĂȚEAN DE ONOARE AL COMUNEI SALVA A TRECUT PRAGUL VEȘNICIEI

Am primit cu profunda durere vestea trecerii la cele veșnice a doamnei Dir. Prof. FILIP ANA-VICTORIA.
Comuna Salva pierde o mare dascăliță iubită de familie, dar și de toți cei care au cunoscut-o. Îi suntem recunoscători pentru fiecare rând scris lăsat, pentru fiecare oră predată, pentru fiecare lucrare îndrumată, pentru modelul de om, pentru toată moștenirea scrisă, dar mai ales pentru respectul dat fiecăruia din jur.
Trecerea la cele veșnice a doamnei Dir. Prof. ANA-VICTORIA FILIP lasă în inimile noastre o firească tristețe, dar și dorul nestins al reîntâlnirii în veșnicie. Prin viața sa, s-a dovedit a fi o personalitate marcantă a comunei noastre.
În aceste clipe grele, doresc să transmit familie sincere condoleanțe,
și realizez că plecarea mamei din lumea și viața noastră în lumea veșniciei este un moment greu de acceptat și de trăit pentru fiecare dintre noi. Mama este raiul nostru pământesc care ne-a dat viață, care ne-a dăruit trupul și darurile pe care le avem, pe care le-a cultivat cu grijă, neodihnă, jertfă și iubire de la venirea noastră pe lume. Omenia ei, credința ei, viața ei curată și pilduitoare și bunul simț țărănesc au fost modelul pe care l-am primit și l-am urmat, cultivându-l la rândul nostru cu sfințenie și venerație față de icoana mamei.
Tot ce suntem, tot ce avem ca zestre spirituală și dimensiune culturală și etnică îi datorăm mamei. Ea a fost primul nostru pedagog pe care nu l-am putut contrazice niciodată, ci am învățat fiecare lecție ca pe una scrisă cu iubire și jertfă pe niște table sacre desprinse din veșnicia neamului nostru românesc.

Rugăm pe Hristos, Biruitorul morții și Dătătorul vieții veșnice să așeze sufletul blând și bun al credincioasei Ana-Victoria, care a fost o profesoară și mamă bună în lumina Preasfintei Treimi și întru odihna cea veșnică, alături de părinții, moșii și strămoșii care așteaptă să o întâmpine în lumea veșniciei, „unde nu este durere, nici întristare, nici suspinare!”
Sincere condoleanțe familiei îndurerate!
Dumnezeu să o ierte și să o odihnească!
Veșnica ei pomenire din neam în neam!

Priveghiul va avea loc astăzi de la ora 19:00, la Capela Salva!
Înmormântarea va avea loc MIERCURI 13.10.2021, începând cu ora 13:00, la SALVA.

Marius Ilie BUTACIU

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5