Un kilogram de substanțe psihoactive, ridicat în urma unei percheziții!

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au descoperit și ridicat 1 kilogram de substanțe psihoactive, în urma unei percheziții.

Ieri, 21 noiembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Bistrița-Năsăud au efectuat o percheziție la locuința unui tânăr, de 26 de ani, bănuit că ar fi deținut substanțe psihoactive, în vederea comercializării. Tânărul era plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistrița, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două pungi, care conțineau o substanță albă, cristalină, fiecare de aproximativ 500 de grame, o pungă cu o substanță cristalină, albă, de circa 100 de grame, 17 pliculețe, care conțineau o substanță cristalină, albă, 2 cântare electronice de mare precizie, 3 telefoane mobile și 1.700 de lei.

Anterior percheziției, în cursul zilei de ieri, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au depistat două persoane, care ar fi achiziționat, de la tânărul de 26 de ani, astfel de substanțe.

Cel în cauză și alte cinci persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii tânărului, pentru 24 ore. În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Serviciului Criminalistic și Biroului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5