Un mic elev, dar mare matematician, din Lunca-Ilvei, clasă cu predare simultană, a câştigat premiul I la un concurs important

"OUL GABRIEL ALIN – un mic elev, dar mare matematician, din clasa a IV-a de la Şcoala Primară Nr. 3 Lunca-Ilvei, o şcoală mică, unde elevii învaţă în clase cu predare simultană, care se joacă cu numerele încă din grădiniţă, a câştigat premiul I la Concursul Naţional de Matematică Lumina Math şi o tabără naţională la Potigrafu.
Ne povesteşte cum, în clasa a III-a, a participat la Olimpiada de matematică alături de colegii săi mai mari din clasa a IV-a, obţinând un punctaj maxim şi, bineînţeles, premiul I. Îl felicităm şi sperăm să auzim de realizările lui şi în anii care vin!" se arată într-o postate pe pagina de socializare a inspectoratului şcolar.
Iată că se poate face performanţă şi în şcolile din sat, şi chiar în clase simultate.
Concursul este fără taxă de participare și este înscris în Calendarul Concursurilor Naţionale Şcolare organizate fără finanţare MECS în anul școlar 2015-2016 şi are etapa Online unde participa toti elevii care se vor înscrie, concursul se va desfășura online timp de 2 ore (120 minute) pentru fiecare participant, şi etapa Scrisa, unde vor merge doar concurenții selectați la Etapa Online, conform criteriilor stabilite.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]