Un sfârşit de săptămână „fierbinte”

Sâmbătă, 27 septembrie 2008, ora 09.03, Detaşamentul de Pompieri Bistriţa, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bistriţa-Năsăud a acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o centrală termică dezafectată, în localitatea Bistriţa, str. Intrarea Muncelului.

Punctul termic aparţinea Primăriei Bistriţa. Au ars deşeuri textile, cartoane şi materiale plastice. Potrivit purtătorului de cuvânt ISU BN, căpitan Vasile Trifan, intervenţia a durat 10 minute, iar cauza probabilă a incendiului – acţiunea unor persoane iresponsabile.

Duminică, 28 septembrie 2008, ora 15.18, Secţia de Pompieri Năsăud din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa al judeţului Bistriţa-Năsăud, a acţionat cu trei autospeciale, cu apă şi spumă, în cooperare cu S.V.S.U. Sângeorz-Băi, S.V.S.U. Maieru, S.V.S.U. Rodna, S.V.S.U. Şanţ pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o brutărie, în staţiunea Sângeorz-Băi, str. Stejarului.

Purtătorul de cuvânt ISU BN, căpitan Vasile Trifan, a declarat că „au ars etajul brutăriei, pe o suprafaţă de aproximativ 360 mp, un dormitor şi acoperişul bucătăriei, pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp. Birourile erau dotate cu 2 calculatoare şi mobilier. Intervenţia a durat două ore, iar cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum, necurăţat de funingine”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5