Un singur caz de infectare, în ultimele 24 de ore, la nivel județean! A fost făcut un test!

Până astăzi, 21 septembrie, pe teritoriul Bistrița-Năsăud, au fost confirmate  1388 de  cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). În ultimele 24 de ore, a fost înregistrat doar un singur caz. Trebuie spus că a fost făcut un singur test, la un laborator privat. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, o singură persoană a fost reconfirmată pozitiv.

Singurul caz apărut este în municipiul Bistrița.

Din cele 1388 cazuri confirmate de CoVid-19, sunt 1218 persoane externate (1020 externate vindecate și 198 externate la cerere). De asemenea, sunt înregistrate 99 decese, la persoane confirmate cu CoVid-19. În județ, sunt 79 persoane izolate și 352 persoane în carantină.
 
• Până în prezent, 67 cadre medicale (18 medici, 49 asistenți) și 35 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 92 au fost externate.
• 93 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 50 au fost externate.
• Șapte persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Șase persoane au fost externate.
• 13 persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Zece persoane au fost externate.
Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află șapte beneficiari și o infirmieră de la un alt centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. Infirmiera a fost externată. În ceea ce privește beneficiarii, până la această dată au fost externați șase. Din păcate, un beneficiar a decedat.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află 19 beneficiari și 8 infirmiere de la un centru de recuperare din județul Bistrița-Năsăud. 5 dintre infirmiere au fost externate la cerere. Totodată, au fost externați și 13 beneficiari.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află o asistentă de la un centru medico-social din județul Bistrița-Năsăud.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și 10 cadre didactice. Patru dintre acestea au fost externate la cerere.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un asistent social de la un alt centru de asistență pentru vârstnici.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un angajat de la o creșă de stat.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și o asistentă medicală de la o grădiniță privată.
• Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un angajat al DGASPC Bistrița-Năsăud, de la o casă de tip familial

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5