Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident la Rodna!

Tânărul era din Parva

Un accident rutier a avut loc în această seară in localitatea Rodna. Echipajele au găsit la locul accidentului o persoană prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului în stop cardio-respirator. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a început protocolul de resuscitare.
Potrivit ISU BN, în accident au fost implicate 4 victime. Trei dintre acestea (doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 22 de ani și o fată în vârstă de 18 ani) conștiente și cooperante au leziuni care nu le-au pus viața în pericol. Toate trei vor fi transportate la spital pentru mai multe investigații medicale. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, cea de-a patra victimă, în vârstă de 18 ani, a fost declarată decedată la fața locului.

În această seară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17D în localitatea Rodna.

La locul evenimentului a fost găsit un autoturism avariat care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

A fost identificat conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani din Maieru, cât și trei pasageri, o tânără de 18 ani din Maieru, un tânăr de 22 de ani din Valea Borcutului și un tânăr de 18 ani din Parva.

Conducătorul auto, cât și cei doi pasageri de 18 și 22 de ani au suferit leziuni în urma accidentului, fiind necesară transportarea acestora la spital. Pentru tânărul de 18 ani din Parva, din păcate a fost constatat decesul la fața locului.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier au deschis în cauză un dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările urmează să stabilească cu exactitate cauzele și modul de producere a evenimentului rutier.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5