Un tânăr din Miceştii de Câmpie a prezentat pentru control un permis din Grecia, despre care există suspiciunea că este fals

La data de 5 februarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, aflați în patrulare, au înregistrat cu aparatura din dotare un conducător auto care a efectuat o manevră de depăsire neregulamentară a unui alt autoturism, în zona unei treceri pentru pietoni. Autoturismul se deplasa pe strada Carpați din Sângeorz-Băi.

"Conducătorul auto a fost urmărit în trafic, fiind oprit după aproximativ 500 de metri. La volan a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Miceștii de Câmpie care a prezentat pentru control documetele solicitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că permisul prezentat, emis de autoritățile din Grecia, nu prezenta toate elementele de siguranţă prevăzute de legislaţia internaţională, iar unele nu ar fi conforme, existând suspiciunea rezonabilă că nu ar fi valabil.

Documentul a fost ridicat în vederea continuarii cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Totodată, cel în cauză a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002, cu amendă în cuantum de 725 lei", informează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sârb.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5