Un vis devenit realitate! Se deschide Şcoala de balet Ovidiu Danci

Celebrul dansator Ovidiu Danci, absolvent al Academiei din Munchen, deschide prima şcoală de balet din Bistriţa. Visul spus în urmă cu cinci ani la Pro TV, în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”, moderată de Ştefan Bănică şi Iulia Vântur, când Ovidiu a avut-o ca parteneră pe Aylin, devine realitate.
„În urmă cu 5 ani aprindem flacăra visului de a avea prima școală de balet la Bistrița! Pas cu pas mi-am deschis aripile și ma uit la cer cu recunoștință! Nu îmi vine sa cred ca într-o săptămână voi deschide poarta spre balet, gimnastică ritmică și dans! Mai mult decât mi-am imaginat! Vă mulțumesc din inima la fiecare în parte! Promit că voi da tot ce am mai bun în pași de dans” spune Ovidiu Danci.
Şcoala va fi deschisă, luni, 3 octombrie, de la ora 12, la Centrul Spa Schreiner din Bistriţa. Lecţii de balet, gimnastică ritmică, în colaborare cu prof. Ica Sighiartău, dans, metoda care garantează o dezvoltare armonioasă a spiritului. Sunteţi aşteptaţi în paşi de dans, pe categorii de vârste: Grupa Micile Stelute (pana la 3 ani), Baby Balet (3-6 ani), Pre-Balet (7-10 ani), dar şi cei maturi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5