Una caldă, alta rece, pentru juniorii Gloriei

Juniori A: Gloria - CFR 2-1, Juniori B: Gloria - CFR 1-2

Juniorii A de la Gloria Bistriţa s-au impus în faţa celor de la CFR Cluj, scor 2-1, într-o partidă care contează în Campionatul Naţional de Juniori. Pentru bistriţeni, au marcat Bolbos, în min. 21, şi Brumă, în minutul 72.

Iată şi echipa Gloriei Juniori A: Uilean - Echim, Bolbos, Peica, Sîplăcan - Strugar, Antonescu, Jarda, Guţ - Colţa, Brumă. Rezerve: Pop, Iuga, Bolfă, Andreşi, Ursa, Uţă, Cucuiet. Antrenori: Gabi Cârstea şi Dorel Zegrean.

La Juniori B, Gloria Bistriţa a fist depăşită de CFR Cluj, scor 1-2. Pentru Gloria au evoluat: Trif - Olinca, Rus, Moldovan, Miron (Brânduşe)- Lup, Hasnaş, Ţigorean, Mărginean - Acari, Simionca. Singurul gol al Gloriei a fost înscris de Hăsnaş, din penalty Hasnaş. Antrenor: Titi Voica.

Conducerea clubului Gloria anunţă că va susţine în mod special activitatea fotbaliştilor tineri, de perspectivă, şi în viitor. La primul meci au asistat câteva sute de spectatori, iar fotbaliştii Gloriei au fost încurajaţi din tribuna a II-a de circa 20 de suporteri. “Vă mulţumim pentru susţinerea de care daţi dovadă şi vă aşteptăm în număr cât mai mare şi la următoarele partidele oficiale, indiferent de nivelul de vârstă la care se joacă”, transmite staff-ul clubului bistriţean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5