USR BN: Mafia PSD din Rodna deranjată de consiliera USR Alexandra Boldiș

Comunicat de presă

După modelul deja cunoscut publicului larg prin dezvăluirile recente de la DNA, prin care șefii de la Metrorex conspirau împotriva capului lui Cătălin Drulă, mafia PSD din comuna Rodna, deranjată fiind de Alexandra Boldiș, o femeie simplă și onestă, consilier local din partea USR, luptă cu toate mijloacele pentru a o elimina de pe scena poltică locală.
Dar pentru că nu au avut cu ce să o vâneze până acum, i-au înscenat o făcătură demnă de partidul pe care aceștia îl reprezintă. Ocazia a venit atunci când Alexandra Boldis, în calitate de consilier local, a dorit să înlesnească accesul tinerilor la terenul sintetic local, printr-un amendament la un proiect de HCL, ce oferea gratuitate pentru copiii, elevii și sportivii din comună.
Pentru că nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită și pentru că primarul PSD-ist din Rodna nu deținea majoritate în Consiliul Local, iar consiliera USR îi încurca planurile și nu dorea să fie părtașă cu acesta la schemele lui, au venit cu găselnița că soțul fotbalist al consilierei, ar fi fost direct avantajat de intrarea gratuită la terenul de sport, în valoarea de 10 lei.
Doar că soțul doamnei consilier suferise cu doi ani înainte o operație de menisc și ruptură de ligament încrucișat în urma unei accidentări grave și de atunci renunțase la a mai juca fotbal, tricoul cu numarul 11 asociat cu acesta fiind încă de atunci atribuit altui jucător de la Minerul Rodna, așa cum o demonstrează și baza de date a AJF.
Dar ca acuzația să țină cât de cât, carnetul de sportiv al acestuia, aflat în posesia clubului, apare în prezent vizat ca și 'apt de sport', la o dată ce ar corespunde cu o lună de zile după ce acesta fusese operat, desi conform regulilor FRF, sportivii ce nu mai participă activ un an de zile, sunt automat delegitimați. Cine este președintele clubului din Rodna ce a dispus vizarea carnetului de sportiv al jucatorului? Nimeni altul decât Alexandru Bodriheic, consilier personal al primarului PSD din comună și fin al acestuia.
Caracatiță PSD-istă în toată splendoarea ei!
Familia consilierei a mai fost hărțuită și în urmă cu un an, atunci când în ziare au apărut articole legate de faptul ca soțul ei a fost percheziționat și chemat pentru audieri în urma unor sesizări, într-un dosar local de contrabandă cu țigări. Deși în urma perchezitiei s-a constatat că acesta nu a comis nici o infracțiune, iar suma de bani reținută a fost restituită, media locală din județ, cea aservită politic, nu a mai relatat și acest aspect în mod intenționat.
Consiliera USR din Rodna își va căuta dreptatea în instanță și nu va mai permite și de data aceasta să fie defăimată de un sistem perfid ce lucrează împotriva cetățeanului onest și muncitor.
USR Bistrița-Năsăud este alături de Alexandra Boldiș și împreună cu toți reprezentanții USR din administrație, va lucra în continuare pentru dezvoltarea județului, bunăstarea cetățenilor și împotriva sistemului vechi politic ce pune mai presus interesele de grup în defavoarea oamenilor de rând.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5