Recensământul îi scuteşte de cursuri pe elevii din învăţământul primar şi preşcolar

Vacanţă suplimentară de trei zile

Preşcolarii şi elevii din clasele I-IV ai căror educatoare sau învăţători vor participa la recensământul general al populaţiei şi locuinţelor programat în luna octombrie (20 - 31 octombrie) vor avea parte de o vacanţă suplimentară de trei zile.

Confirmarea a venit din partea Ministerului Educaţiei, care sprijină şi chiar încurajează participarea cadrelor didactice la recensământ.

Drept urmare a fost luată decizia ca acele educatoare şi acei învăţători care vor fi recenzori să fie degrevaţi de orele de predare în zilele de 20, 21 şi 31 octombrie.

,,În conformitate cu ordinul ministerial nr. 4.292/2011, în perioada 22 - 30 octombrie clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar sunt în vacanţă. (...) Grupele din învăţământul preşcolar şi clasele din învăţământul primar ale căror cadre didactice vor participa la Recensământul general al populaţiei şi locuinţelor, în calitate de personal de recensământ, nu vor face cursuri în zilele de 20, 21 respectiv 31 octombrie, urmând ca materia să fie recuperată până la sfârşitul anului şcolar”, se arată într-o notă semnată de secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Oana Badea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5