Valentin Căienar a murit în timp ce încărca bostani, strivit de propriul tractor, soţia lui este preluată de elicopterul SMURD

          Un tragic accident a avut loc în localitatea Hălmăsău din comuna Spermezeu, după ce două persoane s-au răsturnat cu tractorul. Se pare că Valentin Căienar, împreună cu soţia lui, Frasina, s-au dus cu tractorul pentru a încărca în remorcă bostani de pe terenul propriu, care se află în pantă. Tractorul nu a mai intrat în viteză şi băbatul a încercat să sară din acesta, însă, din păcate s-a răsturnat peste el. Bărbatul, trecut de 80 ani, a decedat pe loc, iar soţia lui,care se află în stare gravă, cu multiple traumastisme, va fi transportată cu  elicopterul SMURD la o clinică din Târgu Mureş.

Vestea s-a abătut ca o tragedie peste unicul lor băiat, dar şi peste nepoţii celor doi. Părintele Doru Zaharie, împreună cu întreaga comunitate, transmite condoleanţe familiei şi se roagă bunului Dumnezeu pentru sănătatea femeii.

 La faţa locului au fost alocate o autospecială MAN de la Beclean şi un echipaj al Ambulanţei.

          „La locul accidentului echipajul medical a găsit două persoane – soţ şi soţie. Bărbatul a decedat la locul accidentului, iar femeie prezintă multiple traumatisme, dar este conştierntă. Aceasta a fost stabilizată”, precizează Ciprian Păcurar, purtătoruld e cuvânt al Ambulanţei.

    

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5