Vară de poveste pentru Mirela Petruş: Am emoţii foarte mari, deşi toate sunt puse la punct

Emoţii mari pentru Mirela Petruş care în mai puţin de o lună va avea un eveniment unic în viaţa ei. Mirela şi Dan Petruş vor avea bucuria de a fi socrii, fiica lor, Raluca, unindu-şi destinele cu iubitul ei, Ovidiu. Evenimentul va avea loc pe 4 iunie, starea civilă urmând a avea loc în curtea mirelui, în prezenţa primarului Ovidiu Crţeu.
Cununia religioasă şi jurământul în faţa lui Dumnezeu va fi la Catedrala de pe Odobescu, cu binecuvântarea preoţilor Ioan Pintea, Liviu Şugar şi Ştefan Borodi. Răspunsurile la slujba de cununie vor fi date de către Corala „Andrei Mureşanu”, condusă de Cornel Pop.
Petrecerea va fi una de pomină şi va avea loc la restaurant Ozana. Voia bună va fi adusă de orchestra lui Nicolae Cioancă, dar şi de invitaţi speciali precum Ovidiu Barteş, Codruţ Bistriţeanul şi colegii din Ansamblul profesionist „Dor Românesc”.
„Am emoţii foarte mari, deşi toate sunt puse la punct. Mireasa are o rochie frumoasă, la fel mirele un costum deosebit, iar socrii şi-au ales şi ei ţinutele. Am cântat la foarte multe nunţi şi am încercat să fac evenimente frumoase pentru miri. De această dată am emoţii duble pentru că este nunta fiicei mele şi-mi doresc să fie una de poveste”, ne-a declarat Mirela Petruş.
Mirela Petruş a realizat şi un cântec pe această temă în care se regăseşte povestea ei: „Mândră fată mama are/ Şi-am să-i fac o nuntă mare/ Când şi-a pune cununiţa/ Să fie ca o domniţă/ Chiar de merge de la mine/ Ştiu că se duce la bine/ Îs cu inima împăcată/ Fata mamii, dragă fată”.
Cotidianul „Răsunetul” doreşte celor doi miri „Casă de piatră”, nuntă de poveste, copii frumoşi, spre bucuria părinţilor şi a celor care-i iubesc.

Aici videoclipul

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5