Vasile Blaga, secretar general din umbră?

Mult mediatizatul Revelion petrecut de preşedintele Traian Băsescu, în compania şefului Senatului - Vasile Blaga, a preşedintelui Camerei Deputaţilor - Roberta Anastase şi a ministrului Elena Udrea, a dat apă la moară presei, dar şi opiniei publice.

Mulţi s-au întrebat care ar fi rolul acestei „reconcilieri” din sânul democrat-liberalilor, după ce, se ştie, Vasile Blaga – Adriean Videanu – Radu Berceanu au intrat într-un con de umbră odată cu pierderea alegerilor interne.

Presa centrală susţine că Vasile Blaga va avea tocmai rolul de a drege imaginea Partidului Democrat Liberal. Oricum, şi ultimele sondaje de opinie arată că Blaga se bucură de cea mai mare cotă de încredere în rândul populaţiei, devansându-i fără drept de apel pe Traian Băsescu, Emil Boc, ceilalţi lideri PDL fiind la „ş.a.m.d.”.

Cei de la enational.ro susţin că „deşi oficial funcţia de secretar general al partidului va fi ocupată în continuare de Ioan Oltean, atribuţiile îi vor reveni lui Vasile Blaga”. „Concret, actualul preşedinte al Senatului va coordona campania electorala a partidului, va mobiliza întreg teritoriul şi va munci cot la cot cu actuala conducere pentru a obţine un scor cât mai bun la alegeri”, scrie sursa citată. Vasile Blaga îi va struni şi pe senatorii şi deputaţii Coaliţiei, mai ales pe senatorii PDL, pe care liderii formaţiunii nu-i prea puteau băga în săli la şedinţele de vot final.

Dacă despre Blaga ştim ce va face, ne întrebăm care va mai fi rolul secretarului general Ioan Oltean. Că doar nu va fi „secretar colonelul” lui Vasile Blaga…

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5