Vasile Events Planner, viziune out of the box: Aranjamente și decoruri florale cu un rol mai mult decât estetic

Vasile Events Planner a oferit publicității vestea conform căreia a procedat la o schimbare de viziune în ceea ce privește serviciul de închiriere decoruri florale pentru nuntă și botez. Mai precis, începând din această toamnă, aceștia vor putea furniza atât decoruri florale, aranjamente florale pentru masa de nuntă a mirilor, cât și arcadă cu stâlpișori și panou cu flori. Astfel, funcția aranjamentelor florale se va extinde dincolo de cea estetică, fiind pur funcționale. “Funcționalitatea acestora derivă din faptul că le putem conferi nunților românești un aer oriental sau exotic prin intermediul decorurilor florale”, a declarat Managerul Vasile Events Planner.

Sectorul de aranjamente florale pentru nuntă și botez a cunoscut o schimbare drastică în ultimii ani prin switch-ul de la aranjamente pentru masa mirilor la panou floral.

Vasile Events Planner se numără printre cei mai vocali organizatori de evenimente din București care pledează pentru spectaculozitatea aranjamentelor florale pentru nuntă și botez. Totuși, după o analiză amănunțită a trendului și a potențialului de a oferi și ceva nou clienților din România, reprezentanții firmei au conchis că este timpul să facă un pas înainte și să inițieze o schimbare de viziune atât pentru ei, cât și pentru clienți. “Ce ne dorim este să îi facem pe oameni să înțeleagă că aranjamentele florale joacă un rol mai mult decât estetic în cadrul unui eveniment, fie că este o nuntă sau un botez. Componenta estetică a fost singura care a făcut ca acest serviciu să supraviețuiască pe piața de profil. Însă noi ne dorim să facem mai mult decât atât; ne dorim să le oferim clienților noștri o experiență unică în cea mai importantă zi din viața lor. Chiar dacă avem un meniu de nuntă românesc și muzică de petrecere, la nuntă sau botez putem avea un panou floral de inspirație orientală sau exotică, îmbinând mai multe planuri și imagini într-un singur eveniment”, a declarat Managerul Vasile Events Planner.

Colecțiile de aranjamente florale pentru botez sau pentru nuntă au fost și ele actualizate începând cu toamna aceasta, totul în baza unui Insight dezvăluit de Vasile Events Planner. Mai precis, consultanții în organizare de evenimente doresc să păstreze aerul boem al sezonului cald, în ciuda sentimentului oferit de sezonul rece în care are loc evenimentul. “Am cunoscut clienți care au rămas cu o imagine nostalgică asupra evenimentului, ca urmare a sentimentului oferit de toamnă sau iarnă, comparativ cu cei care și-au planificat evenimentele primăvara și vara. De-a lungul anilor am încercat să identificăm motivul pentru care persistă această nostalgie în rândul acestor două sezoane și am concluzionat că aranjamentele florale au puterea de a schimba întreagă viziune. Am aplicat strategia prin furnizarea de arcadă cu stâlpișori florali, pomi florali și panou floral pentru nunți și botezuri și clienții au fost foarte mulțumiți, fiindcă își vedeau invitații încântați de aceste <<facilități>>”, a mai declarat acesta.

Un insight cu privire la această noutate din partea Vasile Events Planner este și faptul că cei ce doresc să își personalizeze evenimentul cu un panou floral în stil regal, de poveste, o pot face printr-o discuție cu un consultant pus la dispoziție de firma care se ocupă cu organizarea de evenimente în București și în țară. Mai precis, firma nu impune modele standard, ci permite fiecărui client să își aleagă tematica în funcție de specificul evenimentului și preferințele acestuia, astfel încât evenimentul să iasă perfect. Obiectivul firmei este acela de a personaliza evenimentele, nu a le uniformiza, așa cum se întâmplă în acest segment de servicii. Aranjamentele, decorurile și panourile florale pot fi comandate și livrate în toată țara, nu doar în capitală.

Despre Vasile Events Planner:

Vasile Events Planner este un jucător important în sectorul organizarilor de evenimente, furnizând servicii complete pentru nunți și botezuri. Vasile Events Planner închiriază corturi complet utilate, decoruri florale și rochii de seară și oferă meniuri complete, inclusiv proțap și candy bar.

Contact:

Telefon: 0763 547 733

Email: [email protected]    

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5