Vasile Negruşeri sau jobul ideal

E o modă la noi. Funcţiile sunt repartizate pe criterii politice, iar după caz se suplimentează organigrama, apar posturi peste noapte, pentru a răsplăti „trădarea” unora.

De ieri, Vasile Negruşeri a devenit cel de al IV-lea consilier personal al preşedintelui CJ Liviu Rusu. După nici două săptămâni, Negruşeri a renunţat la postul de şef al Cancelariei Prefectului pe care îl ocupa anterior.

Vasile Negruşeri a intrat în mandatul acesta în Consiliul Judeţean, reprezentând PSD. La foarte scump timp, a trecut în tabăra PD-L, fiind demis din PSD, punându-şi în pericol funcţia de consilier judeţean. Ca răsplată pentru efortul făcut, democrat-liberalii l-au ajutat să devină vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, funcţie din care a fost suspendat printr-o sentinţă judecătorească. Nici de data aceasta, democrat-liberalii nu l-au lăsat din braţe şi i-au oferit funcţia de şef al Cancelariei Prefectului.

Se pare că Negruşeri nu se regăsea în această postură, şi asfel Negruşeri a devenit unul dintre consilierii personali ai preşedintelui CJ.

Reamintim, că la ultima şedinţă extraordinară a CJ, organigrama instituţiei a fost suplimentată cu posturi de consilieri personali şi un post de administrator public.

După plecarea lui Negruşeri, postul de şef al Cancelariei Prefectului va fi ocupat de Mica Oprea, fost subprefect.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5