Veste bună de la spital! Lucrările de la heliport avansează!

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazany, anunţă că lucrările de amenajare a heliportului pe terasa superioară a spitalului avansează.

         „Heliportul care se construiește pe terasa superioară a spitalului județean va fi deservit de 2 ascensoare, un ascensor din cele existente în spital care urmează a fi extins și modernizat și care va face legătura între secțiile spitalului și Heliport; un ascensor nou care va face legătura directă între UPU și Heliport. În prezent se desfășoară lucrările de modernizare și extindere a primului ascensor conform graficului de planificare a lucrărilor”, transmite managerul Lazany.

Contractul de proiectare şi execuţie a fost adjudecat de asocierea Grup Construcţii Est SA din Iaşi şi SC ABC Development Aviation SRL din Bucureşti, valoarea fiind de aproximativ 1,5 milioane euro şi având o durată de 20 de luni din care două luni au fost pentru proiectul tehnic şi 18 luni execuţie propriu-zisă.

Construcția cuprinde înlocuirea acoperișului pe întreaga suprafață a spitalului; construcția   nouă   peste   etajul   5,   care   cuprinde   o   platformă; heliport, rampă acces lift existent, pasarelă acces lift și spațiu  tehnic şi liftul care va conecta Unitatea de Primiri Urgențe cu heliportul.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5