Vezi câte va costa urcarea cu telescaunul în Wonderland!

Primăria Bistriţa a dat publicităţii, pe site-ul propriu, proiectul de hotărâre privind instituirea taxei de acces telescaun din Complexul Sportiv Polivalent Wonderland, pentru anul 2016 şi intenţia de a-l supune analizei şi aprobării Consiliului local al municipiului Bistriţa, în şedinţa ordinară din luna noiembrie 2016. Pentru anul 2017, taxa va fi aprobată prin hotărârea de stabilire a impozitelor şi taxelor locale din municipiul Bistriţa, pentru anul 2017, dar, foaret probabil, va rămâne şa acelaşi nivel.

Taxa de acces telescaun este diferenţiată în funcţie de vârstă!

 

 

Categorie persoane

 

Taxa

Lei/ persoană / zi

 

 

Taxa

Lei/persoană/6 zile

 

1.  Persoane adulte

30

150

2. Tineri între 15 -18 ani inclusiv şi seniori ( peste 65 ani)

20

110

3. Copii pînă la 14 ani  inclusiv

10

50

4.  Nocturna (18:00  -  21:00 )

20

-

 

Încasarea acestei taxe de acces telescaun se va efectua de către „Directia Economică- Venituri” prin caseria deschisă în cadrul Complexului Sportiv Polivalent Wonderland.

***

 

Orice persoană interesată poate formula propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ. Propunerile, sugestiile sau recomandările se vor formula în scris şi se vor depune la Primăria Municipiului Bistriţa, Centrul de relaţii publice, str. Gheorghe Şincai nr. 2, până la data de1 noiembrie 2016 sau se vor comunica prin fax la nr. 0263-231046 sau prin e-mail, la adresa: [email protected]

Persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului.

Proiectul de hotărâre este afişat pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa, www.primariabistrita.ro secţiunea Consiliul local – Proiecte de hotărâri cu caracter normativ şi la Centrul de relaţii publice al Primăriei, în municipiul Bistriţa, str. Gheorghe Şincai nr.2.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5