Vezi cu cine va juca Gloria Progresul Bistriţa pentru promovarea în Liga a II-a!

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a stabilit componenţa seriilor ligii a doua şi a treia şi a aprobat sistemul competiţional pentru aceste eşaloane.

Progresul Gloria Bistriţa va juca în seria a V-a, alături de CS Oşorhei, CS FC Zalău, CS Unirea Jucu, CS Sănătatea SP Cluj, FC Arieşul 1907 Turda, FC Unirea Dej, CF Metalurgistul 1939 Cugir, ACS FCM Baia Mare, CSM Avântul Reghin, CS Iernut, CSC Sânmartin, ACS Industria Galda, CSM Sighetu Marmaţiei.

Liga a 3-a, formată din 69 de echipe (4 serii a câte 14 echipe şi o serie de 13 echipe), se va juca în sistem campionat (13 etape tur - 13 etape retur). Promovează în Liga a 2-a echipele clasate pe locurile 1 în din fiecare serie (în total 5 echipe).

Retrogradează în Liga a 4-a echipele clasate pe locurile 13 şi 14 din seriile cu 14 echipe, locul 13 din seria cu 13 echipe (seria a 4-a), plus o echipă de pe locul 12. În această situaţie, va fi alcătuit un clasament special în care se vor lua în calcul numai jocurile susţinute de echipele de pe locurile 12 cu echipele clasate pe locurile 1-11.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5