Victime pe drumurile judeţului

Sâmbătă la ora 17.00, în localitatea Năsăud, pe strada Grănicerilor, Liviu C., din Năsăud, în timp ce conducea un motociclu, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de Dumitru D., din Zagra. Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui Liviu C. şi a lui Alin C, pasager pe motociclu.

Cu o oră mai devreme, la 16.00, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Bistriţa, Vasile V., din Bistriţa, în timp ce conducea un moped, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (1,17 mg alcool pur în aerul expirat), la o intersecţie a frânat brusc pe roata din faţă fiind proiectat peste ghidonul mopedului. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului.

Luni în zori, la 2.12, Sorin R., din Cociu, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers DN 17- Cociu pe DC 172, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat şi s-a răsturnat pe marginea dreaptă a drumului pe direcţia de mers, intrând în coliziune cu un stâlp din lemn de susţinere a reţelei de telefonie.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi internat cu diagnosticul TCCA,suspect fractură coloană cervicală C3,C4 şi avarierea autoturismului în proporţie de 80%.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5