( Video) Nicolae Moldovan: E oficial ! Am dat startul lucrărilor la Varianta Ocolitoare a orașului Beclean!

E oficial ! S-a dat startul lucrărilor la Varianta Ocolitoare a orașului Beclean! În prezența ministrului Transporturilor, vicepremierul Sorin Grindeanu, a fostului Ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a parlamentarilor Daniel Suciu, Bogdan Ivan și Ioan Deneș, a reprezentanților CNAIR, precum și a autorităților județene și locale, azi au început lucrările de construcție a celui mai așteptat obiectiv de infrastructură mare a orașului Beclean: Varianta Ocolitoare a orașului Beclean.
"Este unul dintre cele mai benefice proiecte pentru comunitatea noastră, întrucât va asigura decongestionarea traficului din zona Becleanului și va crește calitatea vieții cetățenilor. Mai mult decât atât, este primul astfel de proiect realizat de o administrație publică locală în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Mulțumesc tuturor celor implicați în toate demersurile pentru ca Varianta de ocolire a orașului Beclean să devină azi un proiect matur și totodată deschizător de drumuri. Mulțumesc mai ales beclenarilor pentru răbdare și încredere!" a afirmat primarul Nicolae Moldovan.

"Încă un exemplu de bune practici! Astăzi a fost dat ordinul de începere pentru construcția Variantei de ocolire Beclean, județul Bistrița-Năsăud!
Este unul dintre obiectivele de interes regional care vor fi construite prin colaborarea dintre autoritățile centrale și cele locale. Protocolul a fost încheiat între CNAIR și Primăria Beclean în anul 2021. CNAIR a finalizat exproprierile și a emis rapid autorizația necesară demarării lucrărilor. Primaria Beclean a plătit realizarea Studiului de Fezabilitate, s-a ocupat de contractarea proiectării, a execuției și a gestionat toate etapele specifice unui proiect de infrastructură rutieră. Reușim, astfel, împreună să construim această Variantă Ocolitoare, dar să și dăm încredere autorităților locale că pot implementa proiecte de interes regional" declară ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5