( Video) Nicu Cioancă a dat costumul popular pentru o altfel de apariţie muzicală. Vezi cine apare în cel mai nou videoclip al îndrăgitului artist

Nu este pentru prima dată îndrăgitul interpret de folclor de pe Valea Bârgăului, Nicu Cioancă, cel care coordonează şi Radio Balada şi mai nou, TV Balada, vine în faţa privitorilor şi cu altfel de apariţii.
Nicu Cioancă a mai avut videoclipuri de muzică uşoară în care a filmat alături de soţia şii fiica lui. De această dată, cel mai nou videoclip – Inima mea – este filmat pe scena Centrului Cultural Dacia, acolo unde artistul evoluează în calitate de solist al ansamblului profesionist Dor Românesc, Filmările au fost filmate şi în zona istorică a muncipiului Bistriţa, precum şi în Parcul Municipal, iar povestea porneşte de la doi copii, unul din roluri fiind jucat chiar de fiica artistului, dragostea continuând să-i însoţească atât la tinereţe (roluri jucate de artistul Paul Ban şi logodnica lui Diana Barteş), cât şi la maturitate, găsind aici un singur personaj, pe sunetistul Centrului Dacia.
„Ce să-ţi fac eu inimă/ Eu vreau să rămân mereu tânără/ Dar anii trec şi nu gândeşti/ Tu tot mai vrei să mai iubeşti”.
Îi urăm la Nicu Cioancă mult succes în noul proiect artistic şi cât mai multe vizualizări pe youtube.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5