( Video) Radu Moldovan: Meciul de retragere al VALENTINEI 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐀𝐍 𝐄𝐋𝐈𝐒𝐄𝐈 nu poate avea loc în noua Sală Polivalentă ! Noi bilete pentru meciul de la vechea Sală Polivalentă. Ecran gigant în Parc

Preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, a anunţat în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că meciul de retragere al 𝐕𝐀𝐋𝐄𝐍𝐓𝐈𝐍EI 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐀𝐍 𝐄𝐋𝐈𝐒𝐄𝐈 nu poate avea loc în noua Sală Polivalentă, neavând terminate toate procedurile legale pentru ca transferul de la CNI să de facă la Consiliul Judeţean. " Siguranţa oamenilor e în faţa oricărui alt tip de dorinţă. Este o situaţie neplăcută, dar legea este negociabilă" a spus Radu Moldovan. Noile bilete pentru meciul ce va avea loc la vechea Sală Polivalentă vor fi disponibile în curând. Pe un ecran gigant în faţa Sălii Polivalente din Parc se va putea vedea meciul.

...
𝐕𝐀𝐋𝐄𝐍𝐓𝐈𝐍𝐀 𝐀𝐑𝐃𝐄𝐀𝐍 𝐄𝐋𝐈𝐒𝐄𝐈 – un exemplu de dăruire și sacrificiu, un model de sportiv profesionist care a oferit mereu curaj, încredere, a inspirat și motivate generații și a fost parte din mai toate experiențele României la cel mai înalt nivel din ultimii 20 de ani la nivel de club și echipă națională!
Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud organizează în 16 august începând cu ora 17.00 meciul de retragere al campioanei noastre, cea care ne-a dăruit atâtea momente de bucurie cu evoluțiile sale de pe semicerc.
Vă așteptăm alături de noi să îi mulțumim Valentinei pentru tot ceea ce a oferit handbalului și să îi dăruim o seară de neuitat!
Mai multe detalii aici:

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5