( Video) Toamna Bistriţeană. Cea mai bogată din ultimii ani. Două zile bune de umplut cămările şi ascultat muzică de fanfară. Topul celor mai buni producători !

Complexul de agrement Heidenfeld din Viişoara găzduieşte, sâmbătă şi duminică, cea de-a XVI-a ediţie a evenimentului „Toamna Bistriţeană”. Manifestarea constituie pentru bistriţeni nu doar o bună ocazie de a-şi umple cămările cu provizii pentru iarnă, cât şi prilejul de a petrece agreabil câteva ore în aer liber.
Pe lângă producătorii de legume, fructe, produse apicole ş.a. în „Heidenfeld” îşi vor expune produsele meşteri artizani, micii şi berea nu vor lipsi. În plus, cei mici vor fi, cu siguranţă, încântaţi să privească păsările şi animalele mici pe care crescătorii le-au adus.
În cele două zile, piaţa agroalimentară „Decebal” şi piaţa en-gros sunt închise pentru igienizare.
La târg, în această dimineaţă, a fost prezent şi primarul Ovidiu Crețu, care s-a bucurat de frumuseţea expusă la standuri, alături de viceprimarul Gelu Muthi, administratorul public al municipiului, George Avram, directorul Palatului Culturii, Dorel Cosma, administratorul pieţelor Luca Răzoare şi mulţime de bistriţeni, prezenţi încă de la primele ore la cumpărături.
Primarul a fost primit cu bucate alese de către bistriţeni, gustând câte un pic din toate, de la must şi țuică, la struguri, mere, prune, zacuscă, brânzeturi etc. Primarul i-a lăudat pe producători pentru gust şi produse de calitate.
Bucatele fac casă bună cu evenimentul „Toamna Fanfarelor”.
Pe lângă producătorii de legume, fructe, produse apicole, meşteri artizani, mici şi bere, pe scenă se vor desfăşura spectacole folclorice şi concerte de fanfară.
Premiile acordate producătorilor locali, dar şi bistriţenilor cu cele mai frumoase grădini, în secţiunea video, aici:
https://www.facebook.com/1615030948747835/videos/1912528225664771/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5