Vietnamez reținut de poliție, după ce ar fi înjunghiat un conațional! Victima a ajuns la spital

În cursul serii trecute, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către cadrele medicale din cadrul spitalului din Bistrița cu privire la faptul doi bărbați s-au prezentat la unitatea medicală, unul dintre aceștia prezentând o plaga înjunghiată.

"Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că un bărbat, de naționalitate vietnameză, în vârstă de 33 de ani, prezenta o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului. Bănuit de comiterea faptei este un alt cetățean vietnamez, un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat la scurt timp pe raza municipiului Bistrița, fiind condus la audieri și ulterior reținut pentru 24 de ore.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă", se arată în comunicatul IPJ BN.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea și delegarea procurorului cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5