Vineri, ora 12: Se deschide Aventura Parc! Nu rata o porţie de adrenalină!

Vineri, în prima zi a Târgului Mare al Bistriţei, este programată deschiderea Aventura Parc. Cu mic, cu mare, bistriţenii sunt aşteptaţi să guste o porţie de aventură în natură, să admire Bistriţa de la înălţime, într-o plimbare cu telescaunul. Mai mult, bicicliştii vor putea parcurge două trasee marcate special, după urcarea cu telescaunul.

Aventura Parc este format din 13 platforme, care fac legătura între 11 ateliere. De asemenea, sunt două ateliere pentru copii până la şase ani, două panouri de căţărare, de dificultăţi diferite, şi trei tiroliene, cea mai lungă de 70 m, iar celelalte două sunt mai abrupte, mai scurte şi împreună însumează 70 de metri.

        Până la Aventura Parc se poate ajunge folosind instalaţia de transport pe cablu, dar şi pe jos, însă tichetul de acces se poate achiziţiona doar de la baza pârtiei. Aventura Parc va fi deschis de miercuri până vineri, în intervalul orar 12-18, sâmbăta şi duminica de la 10-18. Acesta va funcţiona până câtre sfârşitul lunii octombrie, în funcţie de condiţiile meteo.

         Tarife:

1.Urcare/coborâre cu telescaunul, fără Aventura Parc – 15 lei/persoană, 10 lei pentru elevi, studenţi

2.Urcare cu telescaunul, transport bicicletă – 15 lei/persoană, 10 lei pentru elevi şi studenţi

3.Abonament 5 urcări cu telescaunul, transport bicicletă  - 50 lei/persoană, 40 lei elevi şi studenţi

4.Urcare cu telescaun, transport bicicletă şi acces două ore în Aventura Parc – 70 lei/persoană/zi sau 50 lei pentru elevi şi studenţi

5.Acces 2 ore Aventura Parc, urcare /coborâre cu telescaunul – 30 lei/ persoană, 20 lei elevi şi studenţi

Investiţia a fost de 109.000 lei, aproximativ 20.000 euro şi a urmărit să pună în valoare instalaţia de telescaun şi în sezonul estival. Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, anul viitor, aici va fi amenajată şi o pistă de downhill, dar va fi montată şi o instalaţie de Alpin coaster. 

Comentarii

27/08/18 12:40
Cititor

Dar daca io am trotineta si vreau sa cobor cu ia... cat costa ? Este prea scump ma... O sa mearga dr.acu ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5