WOW ! În direct, de la Seul ! Andrei Dobrin, bistriţeanul iubit de marile case de modă internaţionale: Am ajuns în altă lume

 

Andrei Dobrin, tânărul bistriţean care a defilat pe podiumurile din Londra, Paris şi Milano, pentru case celebre de modă precum Dior şi Prada, se află cu contract în Coreea de Sud, la Seul, unde timp de două luni are o serie de prezentări de modă. După aproape o lună de când este integrat în proiectele de aici, am stat de vorbă cu tânărul de 16 ani, elev al Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa.

          Rep.: - Cum e în Seul?

          Andrei Dobrin: - E super bine, oamenii sunt prietenoşi şi primitori cum nu găseşti altundeva. Am multe job-uri şi mă înţeleg foarte bine cu celelalte modele care sunt supercumsecade. Vremea e foarte călduroasă, însă nu mă plâng pentru că job-urile sunt foarte bine plătite.

          Rep.: - Cum este programul?

          A.D.: - În principiu, am şedinţe foto şi video constând în lookbok-uri, cataloage, panouri, reclamă, campanii, reviste. Marea majoritate sunt organizate de brand-urile coreene şi s-ar putea să am un contract şi cu Samsung şi alte brand-uri internaţionale, însă reclamele vor fi pentru Coreea şi Asia.

          Rep.: - De unde sunt colegii tăi, din ce ţări?

          A.D:: - Mai am un coleg din România, ceilalţi sunt din Rusia, Lituania, Letonia, Polonia, Noua Zeelandă, Anglia şi SUA.

          Rep.: - Ce îţi place cel mai mult în Seul?

          A.D.: - Sincer, nu ştiu încă pentru că nu am studiat prea bine oraşul, deşi sunt aici de o lună. Nu am avut timp, însă cel mai important lucru e că mi-am făcut mulţi prieteni pe care deja m-am putut baza în câteva rânduri.

          Rep.: - Cât de importantă este pentru tine prezenţa la Seul?

          A.D.: -  Cel  mai important moment a fost cel în care am defilat în cadrul Săptămânii modei pe scenele din Europa din punct de vedere al meseriei, acolo e pâinea, ca să zic aşa. Dar dacă te gândeşti, exclami - wow, am ajuns la Seul, în Asia, în altă lume şi eşti mai încântat decât de Milano sau Paris. Oricum, m-am acomodat din toate punctele de vedere şi, bineînţeles, au mare grijă de noi agenţia mamă - Attitude Modes, împreună cu agenţia din Seul.

          Rep.: - Un mesaj pentru cei de acasă.

          A.D:: - Mi-e foarte dor de bistriţeni, iar celor cu care n-am prea apucat să vorbesc, le spun că sunt bine, îmi fac treaba excelent şi abia aştept să-i revăd.

          Rep.:: - Îţi mulţumim Andrei, îţi dorim succes în continuare şi te aşteptăm cu drag acasă.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5