Zece amenzi aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală! Acțiuni pentru prevenirea răspândirii COVID-19!

Verificările echipelor constituite au vizat prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-Cov2 prin respectare a măsurilor dispuse în contextul actual al stării de alertă. O atenție deosebită a fost acordată informării și verificării în legătură cu portul măștilor sanitare de protecție în locațiile agenților economici care prestează activități comerciale de servire. Totodată, s-a acționat pentru asigurarea respectării măsurilor, în cazul preparării, comercializării și consumului produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor.

"Astfel, au fost verificate 62 de societăți comerciale și mai multe persoane fizice, iar cu ocazia neregulilor constatate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11935 lei. Din totalul acestora, 10 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 2 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 și 3 pentru nerespectarea Legii 12/1990. Totodată, au fost aplicate 4 sancțiuni pentru abateri la regimul rutier", se arată în comunicatul transmis de IPJ BN. 

Acțiunile de acest gen vor fi intensificate în perioada următoare, pe raza întregului județ. La activitățile de ieri au participat polițiști din cadrul serviciilor de Ordine Publică, Investigații Criminale, Investigații a Criminalității Economice, Poliției municipiului Bistrița și Poliției orașului Năsăud, elevi aflați în practică, polițiști locali și jandarmi.

 

Aveți grijă de dumneavoastră și de cei dragi! Respectați toate recomandările privind conduita responsabilă în prevenirea răspândirii COVID-19.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5