O zi semnificativă în viaţa militarilor

„ZIUA AUTOMOBILISTULUI MILITAR”

În Garnizoana Bistriţa a existat o unitate ŞCOALA DE ŞOFERI pentru tinerii militari, care s-a înfiinţat în data de 15.10.1990, sub comanda cpt., ulterior col. RAD ALEXA, care a activat până în 15.06.2001, timp în care a pregătit 20.962 de conducători auto, militari în termen, cadre din M.Ap.N. de pe întreg teritoriul României.
Cadrele şi salariaţii civili au dat dovadă de mult profesionalism, existând permanent o întrecere între ei, în pregătirea tinerilor militari şi formarea unei baze materiale de invidiat pentru celelalte şcoli de şoferi din M.Ap. N.
„În data de 03.03.2012, la ceas aniversar, ne-am întâlnit pentru a sărbători „Ziua Automobilistului Militar”, cadre în rezervă, în activitate şi salariaţii civili, care au făcut parte din vestitul B 405 ŞCOALA DE ŞOFERI BISTRIŢA, a ne depăna amintirile şi tinereţile pline de bucurii şi împliniri.
Urez întregului colectiv al acestei unităţi militare „La mulţi ani!”, o primăvară liniştită frumoasă şi plină de satisfacţii”, a declarat col. (rez.) Rad Alexa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5