Alianța USR PLUS dă startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatul la președinție Dan Barna, la Bistrița

Campania de strângere de semnături va debuta vineri, 9 august, ora 17.00, în zona Pietonalului Liviu Rebreanu, continuând prin Parcul Municipal Bistrița, în prezența membrilor şi simpatizanților USR și PLUS.

În următoarea lună ne propunem să strângem 300.000 de semnături pentru a înscrie candidatura lui Dan Barna în cursa pentru Președinția României. Vom fi din nou în stradă să vorbim cu oamenii și să le demonstrăm că avem și puterea și energia să construim alături de ei România pe care o merităm.

Lege electorală prevede că este nevoie de minimum 200.000 de semnături de susținere, dar noi ne propunem să strângem mai multe pentru a ne asigura că semnăturile nu vor fi invalidate pentru a bloca candidatul alianței USR PLUS.

Comentarii

19/08/19 11:32
cititor

Nu credem ca este de vre-un "folos " asta , ptr ca este de notorietate publica faptul ca :
1/. PSD-ALDE ... de data asta si-au " dat foc la valiza " , si-au " taiat craca de sub picioare " ... si n-or sa mai fie alesi nici chiar de-ai lor ;
2/. Vazand asta, PSD-ALDE-istii sunt constienti ca nu vor intra-n " turul 2 "... si toti vor vota IMPOTRIVA LUI JOHANNIS ... nu neaparat ca v-ar iubi pe Dvs mai tare .
ASADAR NU VA MAI CHINUITI DEGEABA CA VETI IESI CASTIGATORI , dar stau si ma intreb daca aveti cu adevarat un program viabil de guvernare si dupa alegerile prezidentiale si parlamentare , SINGURI ... aveti cu cine si caile si metodele viabile de guvernare si oamenii nu se vor " rascula " ( DUPA AIA ) impotriva voastra !
Ganditi-va bine la asta !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5