Colegiul Infoel, 28 septembrie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi şi nu numai

Ediţia anuală a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi se va desfăşura, vineri, 28 septembrie, începând cu ora 10, la Colegiul Infoel din Bistriţa.

Evenimentul reprezintă, pentru unii dintre tineri, prima întâlnire...cu un angajator şi cu munca, după ce, în ultimii patru ani, au stat numai cu burta pe carte!!!

La nivelul judeţului, la această bursă sunt aşteptaţi absolvenţi de ordinul sutelor, care figurează deja în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă drept persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. De asemena, pot participa şi alte categorii de persoane care caută un job.

De cealaltă parte, angajatorii sunt invitaţi să-şi transmită ofertele cu locuirle disponibile. Mulţi sunt însă destul de reticenţi nu doar faţă de lipsa de experienţă a acestora, ci şi faţă de lipsa de seriozitate. Mai mult, fondurile pentru acordarea subvenţiilor către angajatorii care încadrează absolvenţi nu dau pe dinafară.

În această perioadă, în Bistriţa-Năsăud, angajatorii din mediul bugetar şi mediul de afaceri oferă un număr de 251 locuri de muncă.
Pentru cei cu studii superioarîn domeniul economic, este disponibil un post de administrator financiar, pe perioadă determinată, la Liceul de Muzică “Tudor Jarda” sau la serviciul de contabilitate al Primăriei Livezile. De asemenea, oferta inlude posturi pentru de inginer mecanic sau în construcţii, de proiectant sau programator.

Cei cu studii medii sau diverse calificări pot opta pentu un post de agent vânzări, ajutor de bucătar, barman, brutar, bucătar, călcătoreasă, casier, cofetar, curier, dulgher, electrician, excavatorist, femeie de serviciu, lăcătuş mecanic, lucrător comercial, mecanic auto, ospătar, patiser, pompagiu, şofer, spălător vehicule, strungar, sudor, tâmplar sau zugrav.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5