Conferinţa de presă la Primăria Bistriţa

De “Ziua Persoanelor Vârstnice”

MESAJ DE SOLIDARITATE

De “Ziua Persoanelor Vârstnice”, care se sărbătoreşte în 1 oct., primarul Ovidiu Creţu s-a adresat, prin intermediul mass-media, persoanelor vârstnice din municipiu cărora le-a transmis un mesaj de solidaritate cu problemele pe care această categorie de cetăţeni le are, în situaţie de criză. “Le dau şi o veste bună, aceea că de la 1 noiembrie vor primi cardul cu 15 călătorii gratuite pe mijloacele de transport public din oraş şi localităţile componente”.

3 proiecte P.O.R. au trecut faza de evaluare

Ovidiu Creţu a fost informat, de ultimă oră, că proiectele privind “Consolidarea şi modernizarea atelierelor şcolare - Liceul cu Program Sportiv”, studiu de fezabilitate şi proiectul “Ateliere şcoală - Grup Şcolar Forestier” şi “Consolidarea şi modernizarea Şcolii Generale Viişoara” au trecut faza de evaluare şi în termen de circa o lună de zile se va proceda la semnarea finanţării acestora. Cele trei proiecte aprobate de Consiliul Local în şedinţa din 30 sept. sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional (P.O.R.).

Primarul a menţionat că în cazul proiectelor similare iniţiate pentru Colegiul “Andrei Mureşanu” şi Gr. Şcolar “Grigore Moisil” - se aşteaptă semnarea finanţării încă din acest an. Prin aceasta - remarcă Ovidiu Creţu - se confirmă angajamentul că prioritatea executivului pe care îl conduce o reprezintă proiectele finanţate prin programe speciale.

Administraţia precedentă a avut 2 proiecte şi… atât!

Întrebat, vizavi de ceea ce vehiculează unii… cum că “o parte din proiectele pe care le scoate la înaintare aparţin… administraţiei trecute”, condusă de primar PD-L, Ovidiu Creţu o taie scurt: au avut 2 proiecte şi… atât!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]