Democrat liberalii speră că administraţia judeţului va intra pe un făgaş normal

După alegerea celor doi vicepreşedinţi, Luca Iancu şi Vasile Negruşeri, democrat liberalii sunt mai optimişti şi puşi pe treabă la Consiliul Judeţean, ca niciodată. „Încetul cu încetul încep să se structureze structurile”. De joi, şi Consiliul Judeţean a intrat în rândul celorlalte consilii din ţară prin structurile administrative alese. Să sperăm că administraţia va intra pe un făgaş normal”, a afirmat Ioan Oltean în cadrul unei întâlniri cu mass-media.

Oltean s-a declarat mulţumit de alegerea celor doi vicepreşedinţi, acordându-i un vot de încredere consilierului judeţean, Luca Iancu, unul dintre vicepreşedinţi: „Vreau să cred că cel puţin Luca Ian

cu se va integra în structuri, va prelua atribuţiunile şi va fi o pârghie importantă în realizarea obiectivelor Consiliului Judeţean”. Preşedintele Organizaţiei Judeţene PD-L a precizat jurnaliştilor prezenţi că este interesat să înceapă cât mai repede discuţiile cu cei din gruparea PSD, chiar în cursul zilei de azi, pentru o gestionare cât mai corectă a intereselor judeţului.

„Nu am început încă negocierile cu PSD pentru a găsi soluţii de implementare în plan judeţean. Sunt interesaţi pentru a gestiona cât mai corect interesele judeţului”, a declarat Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5