Deputat Cristina Iurişniţi: Copiii din Rodna trebuie să beneficieze gratuit de terenul de sport amenajat din banii publici ai comunei!

Mai mulți cetățeni din comuna Rodna au semnalat Biroului parlamentar al Uniunii Salvați România din localitate modul cel puțin îndoielnic și ipocrit în care primarul Grapini înțelege să își facă publicitate personală pe seama unor investiții publice de pe raza comunei. Este vorba, mai exact, de terenul de sport din vecinătatea clădirilor școlii, investiție realizată din banii publici ai comunei și aflată în administrarea Primăriei.

Spun că este un mod cel puțin îndoielnic și ipocrit, având în vedere și faptul că, prin postări publice, primarul pesedist ține să își facă imagine publică pe seama antrenamentelor sportive ale unor copii din comună pe respectivul teren de sport, ca și cum Primăria ar contribui cumva la susținerea costurilor acestor activități. Cetățenii, indignați, tocmai acest lucru îl reclamă: instructorul sportiv este plătit de către părinți și, mai mult, există un contract al acestuia cu un club sportiv privat.

            Copiii din Rodna trebuie sa aibă posibilitatea să reprezinte sportiv comunitatea lor, nu alte localități.

            Faptul că primarul încă în funcție a ales să își construiască imaginea publică pe seama unor copii din comuna pe care încă o mai admnistrează este un lucru condamnabil în sine. Însă ce obraz poate să aibă acest primar, care acum vine și laudă, vezi bine!, activitățile sportive din localitate, după ce tot la inițiativa lui s-au instituit taxe de folosință ale aceluiași teren de fotbal amenajat din banii comunității pentru oricine vrea să facă acolo sport, inclusiv pentru copiii cu care acum Grapini se înghesuie să se afișeze în poze electorale pe rețele de socializare?

            Solicit stoparea de îndată a acestor abuzuri din partea primarului comunei Rodna, și redarea spre folosință gratuită a terenului de sport copiilor din comună, care nu trebuie să suporte nicio taxă suplimentară pentru susținerea costurilor de întreținere ale acestuia.

           Investițiile pe bani publici nu trebuie să fie transformate și nici exploatate în regim privat, spre beneficiul personal al nimănui! Doar atunci, după ce astfel de abuzuri vor înceta, Rodna va începe să facă cu adevărat performanță!

 

Prof. Cristina Iurișniți,

Deputat USR în Parlamentul României

membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport

președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați

 

            Bistrița, 31 iulie 2020

 

Comentarii

01/08/20 10:33
jurist

Bine, bine, dar Rodna nu-i „sat fără câini”. Terenul de sport are cheltuile de întreținere, pază, administrare etc. Nu poate fi lăsat de izbeliște. Legat de performanța sportivă, mai lăsați-mă, la nivel nivel național fotbalul este vai de capul lui, la fel ca și politica. Legat de imaginea publică mai vedem noi după alegeri când veți înghiți în sec.

01/08/20 21:34
THEO

Perfect adevărat ce ai spus ,, jurist''!Christine s-a făcut de râs încă o dată cu prostiile pe care le susține de fiecare dată.

01/08/20 21:35
Zolika

Aș vrea să cred că URSS va lua procentul pe care îl au acum țărăniștii.

02/08/20 10:13
Zolika

Am scris 2 comentarii care nu apar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5