La Sala de sport din administrarea GSEAS Năsăud

Taxe în funcţie de sezon

Sala de sport din oraşul Năsăud aflată în curtea comună a liceelor „George Coşbuc” şi Economic şi care este în administrarea Grupului Şcolar Economic, Administrativ şi de Servicii Năsăud, este cel mai nou obiectiv de gen din urbe, fiind dat în folosinţă anul trecut. În aceste zile sunt în curs de execuţie amenajările exterioare, lucrări finisate cu sprijinul financiar al Primăriei oraş Năsăud. Au fost terminate parcările şi trotuarele, fiind în finalizare şi aleea care străbate curtea celor două licee până la sala de sport, alee care, mai în glumă, mai în serios, a fost numită „aleea prieteniei”. Directorul liceului care administrează obiectivul, prof. Dorel Bidică, ne-a spus că vestiarele sălii au fost dotate cu mobilier, de asemenea, fiind amenajat un birou pentru persoana care se ocupă de administrarea sălii, precum şi o sală de conferinţe pentru competiţiile sportive.

„Sunt în curs de derulare alte lucrări la Grupul Şcolar Economic, Administrativ şi de Servicii, precum: reamenajarea intrării principale în unitatea de învăţământ, revopsirea gardurilor, reamenajarea spaţiilor verzi etc., investiţie sprijinită, din nou, de către Primăria oraşului”, a specificat directorul Dorel Bidică.

În altă ordine de idei, legislativul local al oraşului a reactualizat taxele speciale pentru utilizarea sălii de sport, cu o capacitate e 150 de locuri, care vor fi diferenţiate în funcţie de sezon: 1 mai – 31 octombrie, pentru diferite acţiuni, în afara timpului afectat orelor de curs, se vor plăti 100 de lei pentru două ore de folosinţă; în perioada 1 noiembrie – 30 aprilie – se vor plăti 120 de lei, ţinând cont că este o perioadă rece a anului şi necesită încălzirea sălii.

Aceste sume încasate din închirierea sălii de sport se vor constitui în venituri la bugetul Grupului Şcolar Economic, care vor fi folosite pentru achitarea cheltuielilor cu utilităţile sau u cele de întreţinere a obiectivului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5