Deputatul Ionuţ Simionca: Nu ne putem bate cu PSD, dacă suntem divizaţi. Unificarea Dreptei, la Bistriţa, începe cu Piaţa Centrală

Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, deputatul Ionuţ Simionca, susţine că, săptămâna viitoare, se va întâlni cu liderii partidelor de dreapta din judeţul nostru, respectiv cu cei ai PNL, USR, PER, Partidul Verde, dar şi cu reprezentanţii grupului de iniţiativă care se opun „mineralizării” Pieţei Centrale din Bistriţa. Acesta a menţionat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a formulat şi o interpelare, pe această temă către Ministerul Mediului, ca procedură parlamentară, tocmai pentru a avea informaţii corecte.

         „Noi devenim tot mai faimoşi, acum am ajuns pe National Geografic. Ştiţi foarte bine scandalul cu Piaţa Centrală. Eu, când a apărut acest scandal am spus public că mă voi interesa să văd ce trebuie făcut şi paşii pe care trebuie să-i facem. Am făcut o interperlare, pentru că noi vrem să urmăm toate procedurile. (...)  Având această interpelare şi răspunsul primit de la Guvern, am început discuţiile cu partidele de pe eşichierul drept al politicii bistriţene, pentru că noi, dreapta, trebuie să dăm un mesaj de unitate şi de coalizare a forţelor, cel puţin în speţa aceasta, să începem cu această speţă, pentru că altfel nu putem să ne batem cu PSD-ul”, a explicat deputatul Simionca.

         Potrivit acestuia, toţi aceşti reprezentanţi ai dreptei au menirea de a găsi soluţii pentru a salva spaţiul verde din centrul Bistriţei. „Trebuie să ne gândim la sănătatea bistriţenilor, nu suntem împotriva modernizării oraşului, chiar din contră, ar fi bine dacă s-ar face lucruri, dar nu se prea fac la noi în oraş. Se povesteşte mult, dar nu se face nimic. (...) Cel mai important mesaj e că toţi partenerii politici, colaboratorii din partea dreaptă a politicii, trebuie să ne întâlnim şi să discutăm care este soluţia pentru a rezolva această problemă. Cineva trebuia să înceapă aceste discuţii de unificare a dreptei, cel puţin la nivel local. Cu toţii suntem conştienţi că nu ne putem bate cu PSD, dacă suntem divizaţi. Singura şansă de a câştiga o luptă împotriva PSD este de a unifica dreapta, la toate nivelurile, local şi naţional”, a mai spus Simionca.

 

 

 

Comentarii

14/07/18 15:31
carcotas

Asa...asa... " unificati-va " pe sub " tufe si boschetii " ... din Piata Centrala ! Ma faceti sa rad. Voi nu vedeti ca in politica nu " semanati " unul cu celalalt de nici o " culoare " ? Toti sunteti variante a lui " hais " ... fel si chip, dar niciunul capabil sa vina cu propuneri pertinente de o " noua guvernare " la viitoarele alegeri , ca acuma n-aveti nici o sansa !
Vreti sa " schimbam " actualul guvern... cu " cine " ... ?!!!

21/07/18 09:46
comentator

Pai faceti precum "dicta " Orban al PNL-ului... cand a fost " uns cu mirul sfant " al sefului de partid... batand din calcaie si intinzand mana drapta cu pumnul strans in fata mass-media, indicand forma de " batalie la baioneta " ... mai ceva decat cei care strigau odata candva ... " Heill... " ( stiti Dvs... ) .
Domnul Simionca, cred ca Dvs ati inteles foarte bine ca o " inteligentza" se combate doar cu o alta forma , mai bine organizata , mai superioara si nicidecum " la baioneta " !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]